Heading.png

Elektriska bastuaggregat

Våra bastuaggregat uppfyller de högsta kvalitetskraven för hållbarhet och lång livslängd. Den teknik som finns i våra aggregat ger utmärkt uppvärmning och maximal effektivitet. Det ger dig möjligheten att njuta av en avslappnande varm bastu inom bara 25 minuter.

Se alla bastuaggregat från Tylö
Närmare 70 år av genomgående hög kvalitet
SecondBlock.png

Basturum för ditt tycke och smak. Läs mer

Tylo bastuaggregat sense

Bastuaggregat enligt dina önskemål Läs mer

Tylo manoverpanel bastu abstuaggregat

Manöverpanel för smidig kommunikation. Läs mer

Tylo_aggregat_tillverkning.jpg
Sex starka skäl till att välja ett bastuaggregat från Tylö
1

SNABB UPPVÄRMNING SOM SPARAR ENERGI

Med hjälp av det unika Intelli.air-systemet ger alla Tylös bastuaggregat en mycket snabb uppvärmning av basturummet. Systemet som är uppbyggt med dubbla sidoluftkammare möjliggör en mycket effektiv värmespridning där normal badtemperatur av 80 °C nås på bara 25 minuter, upp till halva tiden jämfört med andra aggregat.

Till på köpet är Tylös bastuaggregat energisnåla tack vare funktionen delad effekt som sänker energiförbrukningen med upp till 30%. Denna funktion innebär att bastuaggregatet med automatik går över i sparläge så snart önskad badtemperatur har uppnåtts och bibehåller denna nivå under hela badet. För dig med anläggning kan vi även erbjuda energisnåla lösningar som standby-läge. För att beräkna hur mycket just din anläggning kan spara testa vår standby-kalkylator.

Till standby-kalkylatorn
ikoner_tylo_usp.jpg
_IMG2010.jpg
2

ELEGANTA DETALJER

Alla Tylös bastuaggregat är tillverkade för bastubadare av bastubadare. Det innebär att varje aggregat är nogsamt utformat för att ge den bästa bastuupplevelsen. Tylös aggregat har exempelvis värmeriktade galler för bästa spridning av varmluften. Inbyggd doftbehållare och luftfuktare ger också ett skönare bastuklimat – precis som det ska vara i en äkta Tylö-bastu.

3

SÄKERHET – EN HÖG PRIORITET

Överhettningsskydd, termostat och temperaturavkännare är noga utvalda vitala komponenter som garanterar säkerheten. Tryggt känns det också med Tylö unika beröringsskydd Thermosafe™ som garanterar att yttermanteln aldrig blir för varm för att röra vid.

Välj rätt aggregat. En guide.
4

MADE IN SWEDEN

Tylö tillverkar sina bastuaggregat helt i egen regi utan att tumma på kvaliteten. Exempelvis är rörelementen – hjärtat i aggregatet – tillverkat i en noggrant övervakad process som säkerställer funktionen och den långa hållbarheten. Stenmagasin i rostfritt stål och överdel i aluminium är två materialval som också speglar våra högt ställda kvalitetsprodukt. Detta är viktigt och bra för dig oavsett om du bastar ofta eller mer sällan. Tack vare egentillverkning, minutiösa kvalitetskontroller och generösa garantier (5 års materialgaranti) kan du vara säker på att varje Tylö-aggregat är ett tryggt köp.

_IMG1954.jpg
_IMG1401.jpg
5

EFFEKTIV BADKASTNING

Till skillnad från många andra bastuaggregat har Tylös aggregat ett djupt stenmagasin placerat mitt i aggregatet. Det borgar för att nära nog allt vatten förångas vid badkastning.

6

PRODUKTTESTER OCH CERTIFIKAT

Alla Tylö-aggregat testas genom hela tillverkningsprocessen. Det är väldigt viktigt för oss att våra produkter har alla nödvändiga certifikat i det land där de används för att våra kunder ska känna sig trygga.

Välja rätt aggregat. En guide.