Sauna’s op drie verschillende manieren

De verschillende series sauna’s zijn verkrijgbaar als modulair, kant-en-klaar of op maat. Een modulaire sauna is de makkelijke oplossing waarbij vrijwel alles kan, behalve de assemblage al is gedaan en u klaar bent om te beginnen. Als u voor een kant-en-klare sauna gaat, kunt u kiezen uit een groot aantal mooie designs, allemaal verkrijgbaar in een aantal verschillende opstellingen. Zoals de naam al zegt, worden de aangepaste sauna's geheel gemaakt volgens uw specificaties.

Modulaire sauna's

Geprefabriceerde sauna's van TylöHelo zijn vol slimme oplossingen voor een snelle en eenvoudige montage. U kunt hem zelf bouwen, op maat maken en aanpassen aan uw persoonlijke smaak. De basis is er altijd, gevormd door onze uitgebreide kennis. Vakmanschap, robuuste materialen en aandacht voor details vormen de kern van deze handige sauna-oplossing voor moderne woningen en lifestyles.

Kant-en-klare sauna’s

Kant-en-klare sauna's van TylöHelo zijn vol slimme oplossingen voor een snelle en eenvoudige montage. De verschillende series, die zorgvuldig zijn ontworpen, zijn vol van onze passie voor kwaliteit en vakmanschap. Dit komt naar voren in de visuele impact die onze sauna heeft en vooral ook in de manier waarop het gebruik aanvoelt. Met verschillende opstellingen en lay-outs is het gemakkelijk om een geschikte oplossing te vinden voor uw persoonlijke saunavoorkeuren.

BETER LEVEN MET EEN SAUNA

Maak er een belangrijk deel van uw lifestyle van

Lees er alles over